Zsírbontás kavitációs ultrahanggal

Ezzel a módszerrel hasonló eredményt tudunk elérni (műtéti beavatkozás nélkül), mint az orvosi zsírleszívásnál.

Mi a kavitációs zsírbontás?

A legújabb és leghatásosabb módszer, mely a mélyebb rétegekben felhalmozódott zsírt alacsony frekvencia segítségével bontja.

A 40.000 Hz-es fókuszált ultrahang hatására magas nyomású légbuborékok keletkeznek a zsírsejtek körül, melyek amint elérik a zsírsejtek falát, azonnal szétrobbantják azokat.

Ez a módszer alacsony frekvenciájú ultrahang hullámokat bocsát ki, melynek a zsírsejtek nem képesek ellenállni és megsemmisülnek. A szétrobbantott zsírsejtek bekerülnek a véráramba majd a nyirokkeringésbe, és természetes módon távoznak az emberi szervezetből.


Különösen a vastagabb zsírréteggel rendelkező vendégeknél rendkívül hatásos (kötényhas megszűntetése). A narancsbőrt jelentős mértékben javítja, újraindítja a kollagén termelődést, megfiatalítja, feszesíti a bőrfelületet. Azoknál a vendégeknél, ahol a zsírréteg vastagsága 2 cm alatt van, ez az eljárás nem alkalmazható.

Az eljárás során a lebontott zsírsejtek a szervezetből természetes úton a nyirokrendszeren keresztül a májba kerülnek, majd ott lebontódnak. A kiürüléshez elengedhetetlen a napi minimum 2 liter folyadék fogyasztása. A kezelések időtartama alatt szénhidrátban szegény étrendet szükséges betartani, javasolt napi fél óra mozgás. A kezelések 7 naponta ismételhetőek, mivel a szervezetből ennyi idő szükséges a zsírok távozásához. A kezelés nem fájdalmas egyetlen zavaró tényező a kavitációs technológia alkalmazásából fakadó sajátos hanghatás lehet.


A kavitációs ultrahangos kezelés mellé nyirokmasszázst alkalmazunk (hullámmasszázs), mellyel gyorsítjuk a szervezetben lévő zsírok kiürülését.

kavitációs zsírbontás


Ellenjavallatok

Mint a szokásos elektrokozmetikai eljárásoknál, TILOS:

  • fémbeépítéseknél
  • májbetegségnél
  • pacemakeres betegeknél
  • daganatos betegeknél
  • súlyos zsíranyagcsere zavarnál 

Áraink - Kavitációs ultrahang kezelések bevezető ára                                                                                     

  Ár Akciós ár Törzsvendég ár -10%
1 alkalom / kavitációs ultrahang
+ rádiófrekvencia (20 perc)
7.000 Ft   6.300 Ft
1 alkalom / kavitációs ultrahang
+ testcsomagolás + hullámmasszázs
22.000 Ft   19.800 Ft
5 alkalmas bérlet / kavitációs ultrahang
+ rádiófrekvencia + testcsomagolás + hullámmasszázs
60.000 Ft   54.000 Ft

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk