Vákuumos nyirokmasszázs

Vákumos NyirokmasszázsA GABI Szépségszalonban 11 féle fogyasztó, feszesítő, ill. cellulitkezelő módszert alkalmaznak. E bő választék lehetővé teszi, hogy a vendégek egyénre szabott kezeléseket kapjanak. A vákuummasszázs = köpölyözés és a masszázs kombinációja. Ezzel a technikával tudják kezelni a cellulitot, a striákat, a kötőszövetek, a mell feszítését, a petyhütt, ráncos bőr kisimítását, az elfáradt bőr regenerálását (arcon, tokán, dekoltázson, testen).

A cellulit, népszerű nevén a narancsbőr, a helytelen táplálkozás (ösztrogént tartalmazó élelmiszerek), a kevés mozgás, a fogamzásgátló tabletták hatására alakul ki. Normál állapotban a zsírsejtek mérete gombostűfej nagyságú. Ezek felfúvódhatnak akár diónyira is (folyadékkal töltődnek meg). Ez az eljárás vízteleníti a szöveteket, mégpedig úgy, hogy a beszippantott, bőrfelület alatti zsírmolekulákat szétpukkasztja.

Vákumos NyirokmasszázsÍgy a folyadék a nyirokrendszeren át távozik a szervezetből a vizelettel együtt. A vákuum erősségét a kezelésnek megfelelően állítják be. A bőrre ráhelyeznek egy üvegből készült, pisztoly alakú köpölyözőt, amely azonnal beszippantja (mintha porszívót helyeznénk a testre). A kezelés felfokozza a nyirokáramlást, felgyorsítja az anyagcsere-folyamatot, így a salakanyag a szervezetből gyorsan távozik. A zsírsejtekben felfokozódik az égés, aminek következtében a bőr felmelegszik (bepirosodik), így csökkennek a zsírpárnák. A laza kötőszöveteket megerősíti, rugalmasságát visszaállítja.

A terhességi csíkokat (striákat) is nagyon jól lehet ezzel az eljárással kezelni. Itt a köpölyözőt a csíkok mentén huzogatják, míg azok ki nem vörösödnek. Természetesen mindig a megfelelő ampullákat, ill. krémeket, zseléket használják vivőanyagként. A kezelés időtartama kb. 20 perc. A fogyasztást, cellulit- és striakezeléseket a téli hónapokban érdemes elkezdeni, így tavaszra karcsúak leszünk és rugalmas bőrrel várhatjuk a nyarat. A mellkezelést ultrahanggal és izomstimulálóval végzik.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk