Ultrahangos zsírbontás

Ultrahangos zsírbontás A cellulit és Lovaglónadrág-szindróma leghatásosabb módszere.
A Gabi Szépségszalonban 16 féle fogyasztó, illetve cellulitkezelő módszert alkalmaznak. A többféle eljárás lehetővé teszi, hogy a vendégek egyénre szabott kezelést kapjanak. Ezek közül a leghatásosabb a vastagon lerakódott zsírok kezelésére az ultrahang. Mi az ultrahang!Az ultrahang olyan mechanikai rezgés, mely az emberi fül számára már nem érzékelhető tartományba esik.

Ultrahangos zsírbontás Az ultrahangot kb. 50 éve használják a gyógyászatban terápiás célokra is. A kozmetikai és borgyógyászati szakemberek (mint Rudolf Weyergans) együttesen vizsgálták az ultrahang fiziológiai hatását. Ennek eredményeképpen alakították ki a ma használatos legkorszerűbb kezelési módokat. A készülék egy generátorból és hangsugárzó fejből áll. A fejben lévő rezgomembrán az elektromos frekvenciát mechanikus rezgésekké alakítja át.Amikor a fejet ráhelyezik a kezelendő felületre, a szövetek részecskéi ide-oda mozgásukkal hőt termelnek

Ultrahangos zsírbontás Az egyidejűleg fellépő két reakció, a hő és mikromasszázs hatása javítja a sejtek anyagcseréjét és anyagfelvevő képességét (zsírban oldódó hatóanyagok, liposzómák, vitaminok és zselék, ampullák bevitelét), valamint a nyirokáramlást is.A salakanyagkimosó hatás folytán az ultrahang a cellulit ellen alkalmazható leghatásosabb módszer, mivel a mélyre hatoló termikus hatása miatt fokozza a zsíranyagcserét, látványos a lovaglóizmoknál, felhalmozódott zsírok bontásánál, ill. eltüntetésénél.

Ultrahangos zsírbontás A kezelés időtartama 15 perc.A kezelés hatékonyságának fokozása ezenkívül még testcsomagolást, ill. izomstimulálást is alkalmaznak. Az eredmények már 1 hét után 4-5 cm csökkenést mutatnak. Az elért eredmény megtartására a szalonban használt hatóanyagból házi használatú csomagot is összeállítanak. Ellenjavallatok: érrendszerbeli megbetegedéseknél, reuma, daganatok. A szalonban végeznek mellregeneráló, feszesítő kezeléseket is, és a hatóanyagokat szintén ultrahanggal viszik be, majd a melleket izomstimulálóval emelik meg. Ennek a kezelésnek az idotartama 50 perc. Az elért eredményekhez házi használatra való krémet is forgalmaznak.
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk