Testcsomagolás

A karcsúsító testcsomagolás amerikai módszer, mely Közép- és Nyugat-Európában a hetvenes évek végén vált ismertté. Eredeti neve Body-Wrapping, amelynek magyar fordítása: "a testet erősen betekerni". Ezzel a kozmetikai módszerrel jó eredményeket lehet elérni az alakformálás és cellulitproblémák esetén. A KEZELÉS MENETE: A testet lábtól mellig speciális krémmel be kell kenni, melyet környezetbarát elasztikus fóliával történő betekerés követ. A testcsomagolás tulajdonképpen az aromaterápia és a kompressziós (nyomásos) csomagolás kombinációja.


Ennek a technikának a révén jelentősen intenzívebbé válik a test salaktalanítása. Az alakformáló krém és a fólia fokozott nyirokáramlást idéz elő, így a pangó folyadék a nyirokrendszeren keresztül távozik. A krém olyan hatóanyagokat tartalmaz, ami a kötőszöveteket feszesebbé teszi, és a zsírszövetek anyagcseréjét gyorsítja. (A vendég enyhe bizsergést érez). A nyomókötéssel a páciens 40 percet pihen egy meleg takaró alatt. A fóliát egy speciális késsel a kezelés végén lebontjuk, és máris láthatóvá válik, hogy a bőrbe beszívódott hatóanyagok kisimítják a cellulitos felületeket. A kezelést 5-10 alkalommal végezzük, mely jelentős kerületcsökkenést is eredményez. Emellett a helyes táplálkozás is elengedhetetlen.

A kezeléseket naponta, illetve kétnaponta megismételjük. A kúrát a következő hónapban a ciklus elmúltával folytathatjuk.

A kezelések eredményeinek könnyebb megtartásáért, illetve szinten tartásáért házi használatra krémeket állítanak össze.


ELLENJAVALLATOK: 

  • visszérgyulladás
  • szív- és keringési rendellenesség
  • veseelégtelenség
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk