Hullámmasszázs (mechanikus nyirokmasszázs)

Tudta, hogy egy alkalom hullámmasszázs egy egész heti tornázásnak megfelelően viszi fel a nyirokáramlást?

A felgyorsult nyirokáramlásnak köszönhetően a méreganyagok a nyirokrendszeren keresztül és vizelettel távoznak a szervezetből, ezáltal tisztul a szervezet.
Ezért is olyan kiemelten fontos a nyirokrendszer megfelelő működése. A hullámmasszázs készülék olyan nyomást végez a testünkön, amit kézzel nem érhetünk el. Ödémás lábak és cellolid kezelésére is javasolt!

Tudta, hogy a vibrációs trénerhez képet sokkal aktívabb hatást érhet el hullámmasszázzsal?

A manapság nagyon népszerű vibrációs tréningből legalább 10 alkalom szükséges, hogy az 1 alkalomnak megfelelő hullámmasszázs hatását érje el. Ráadásul a vibrációs tréning rossz hatással lehet az izületekre, különösen a térdizületre. hiszen azt folyamatosa rázásnak teszi ki. Ezzel szemben a hullámmasszázs csak finom nyomást gyakorol, présel, a lábfejtőtől a derékig, amely az izületek számára kíméletes, a nyirokrendszerre viszont a kívánt hatást gyakorolja!

Most kedvezményesen érheti el hullámmasszázs szolgáltatásunkat!

Hullámmasszázs:  3.000 Ft / alkalom
Hullámmasszázs hétfőn:  2.500 Ft / alkalom
3 alkalmas hullámmasszázs, hétfőnként:  6.000 Ft / 3 alkalom

Ha most jelentkezik egy 3 alkalmas hullámmasszázsra, akkor a szintén 3 hetes akupunktúrás fogyasztást mindössze 16.000 Ft-ért érheti el! 

Javasolt kezelés: 3 alkalom, heti 1 kezelés.

Vendégeink, akik már kipróbálták a hullámmasszázst

"Gabi tanácsára +800 Ft árt kértem a narancsbőr kezelésre a speciális vízelvezető krémet, amelyet fóliával takarva tett fel. Így nem, csak könnyebbek lettek a lábaim, de a bőrfelületem is sokkal simább lett!"
Iona, 44, Budapest

"Gabi a lelkemre körötte, hogy legalább napi 2 liter folyadékot kell innom.A kezelés alatt határozottan megindult a méreganyagok távozása, sokkal sötétebb lett a vizeletem, így a pármúhazamosan alkalmazott akupunktúrás kezelés súlycsökkenése is hatásosabb volt"
Zsuzsa, 39, Dunakeszi

'Korábban vibrációs tréneres kezelésre is jártam. Bár olcsó volt, a derekam és a térdizületeimet teljesen szétrázta. A hullámmasszázs sokkal kíméletesebb és eredményesebb is!"
Marika, 36, Budapest

Szeretné jobban megismerni a hullámmmasszázs előnyeit?

A fejlett országokban bizony elég sok nőnek van problémája az alakjával és bőrével. Ennek oka elsősorban a mozgáshiány és a helytelen táplálkozás, illetve túltápláltság. A gyakori egyoldalú tevékenység, az órákig tartó álldogálás vagy ülés következtében a lábak megdagadnak, a test elformátlanodik, és ez rontja az általános közérzetet, veszélyezteti az egészséget.

Hullám masszázsMindezek negatív hatásaként szervi megbetegedések, a gyakran tapasztalt visszérproblémák, ödémák és narancsbőr keseríthetik életünket, amelyek hátterében a nem megfelelő nyirokkeringés a legfontosabb kiváltó ok.
Ám a közelmúltban kifejlesztettek egy új módszert, amely a modern technika segítségével gépi úton végzi el a masszázst.
Ez a hullámmasszázs vagy nyirokmasszázs.
A lényege, hogy a testre úgynevezett mandzsettákat erősítenek fel, amelyeket levegőtömlők kapcsolnak az alapgéphez. gép levegőt pumpál a mandzsettákba, ezáltal enyhe, ritmikus nyomáshullámok keletkeznek, amelyek a láb legalsó pontjától kiindulva "végighömpölyögnek" a bokán, combon, fenéken - egészen fel a csípőig.A hullámok periodikusan, ritmusosan követik egymást, percenkénti számuk és a nyomás erossége szabályozható.

Már az első - kb. 20 perces - kezelést követően kellemes meglepetéssel tapasztaljuk, hogy lábaink könnyebbek, felszabadultságot érzünk, úgy tunik, mintha cipőnk egy számmal nagyobb lenne. A kezelések hatására csökken a comb, a fenék, a derék körfogata, a bőr szebb lesz, a narancsbőr pedig kezd eltűnni, a nyirokkeringés ideális állapotú lesz.


Ellenjavallatok: 

 •     daganatos megbetegedés esetén,
 •     porckorongsérv,
 •     akut migrén,
 •     3. fokú osteoporózis (súlyos csontritkulás),
 •     friss szívinfarktus,
 •     diabétesz,
 •     epilepszia,
 •     rendelkezik pészmékerrel,
 •     heveny sérülés esetén,
 •     heveny trombózis esetén,
 •     friss törés után,
 •     heveny gyulladás, fertőzés esetén
 •     közvetlenül a műtéteket követően,
 •     vesekő, epekő, hólyagkő esetén
 •     fém implantátumok, protézisek esetén
 •     terhesség alatt
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk