Aromaterápia

Az aromaterápia fáslizós módszerrel esetében onnan fogynak a vendégek, ahonnan szeretnének, vagyis a combról, hasról és fenékről! E módszer hideg-meleg hatáson alapszik, lényegét tekintve hasonlít a Kneipp-kúrához. Ezt a technológiát dr. Dolensky, osztrák orvos dolgozta ki. Más eljárások mellett ezt a kezelési módszert is alkalmazzák a GABI szépségszalonban.

 


AZ AROMATERÁPIA HATÁSMECHANIZMUSA A KÖVETKEZŐ:

A kezelendő testrészeket erre a célra kifejlesztett aromaolajokkal bekenik, és utána speciális tonikkal (amely olyan aromákat és olajokat tartalmaz, mint eukaliptusz, borsmenta, menthol és rozmaring) átitatott fáslikkal szorosan bepólyázzák (lábtól a gyomorig), s ezek a testben belső hidegséget eredményeznek. A test belülről FÁZNI kezd, a szervezet a hőegyensúly helyreállítása érdekében erre úgy válaszol, hogy fokozza a tartalékenergiák elégetését, vagyis a felesleges zsírok elégetéséből pótolja a hőveszteséget. A kezelés lényege, hogy a felkent olajak a bőrfelszín alatt fokozzák az anyagcserét. Az egyes testtájak jellegének megfelelően más és más olaj kerül alkalmazásra (pl. cellulit, stria, zsírbontó, feszesítő), melyeket ultrahanggal visznek be.

AromaterápiaA kezelés hatásosságát tovább növeli, hogy a bebalzsamozott testrészeket izomstimuláló géppel is kezelik, ez serkenti a nyirokrendszer működését is, így a salaktalanítás még intenzívebbé válik. A kezelés végére az olajok teljesen beszívódnak a bőrbe, így az rendkívül feszessé és hidratálttá válik 50 perc alatt. Gondoltunk azokra is, akik elfoglaltságuk miatt kevesebb időt tudnak szánni a szalonban történő kezelésre, és azokra is, akik a házi kondicionálást részesítik előnyben, de nem akarnak lemondani a fenti eljárás előnyeiről. Az ő részükre állítottunk össze egy kis egységcsomagot, amely tartalmaz hidegen bontó speciális tornakrémet, egy elasztikus tornaruhát (fásli helyettesítésére), speciális tonikot és egy légzáró nadrágot. A készlethez részletes útmutató van mellékelve. Az otthoni használat közben akár házi munkát is végezhetünk, a cellulit ezalatt is csökken. A forgalmazás kizárólag a szalonban történik, ahol egyénre szabott tanácsot is adunk.

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk