Az AKUPUNKTÚRA nagy segítséget nyújt a fogyáshoz

Fogyasztás AKUPUNKTÚRÁS beültethető tartós tűk segítségével és bázikus életmód tanácsadással.

5 kg fogyás 3 hét alatt!

Az AKUPUNKTÚRA nagy segítséget nyújt a fogyáshoz.

 

 

A fülben megtalálhatók az egész test szerveinek az akupunktúrás pontjai. Az akupunktúra sokat segít, a fogyasztás megkezdéséhez, mivel csökkenti az étvágyat. Az első kiló elveszítésénél már tovább inspirálja a fogyókúrázót.

AZ AKUPUNKTÓRÁS TŰ BEHELYEZÉSE CSAK EGYSZERI ALKALOM! NEM KELL TÖBBSZÖR VISSZAJÖNNI.
MINDÖSSZE NÉHÁNY PERC, ÉS 3 HÉT MÚLVA ÖN TÁVOLÍTHATJA EL, EGYSZERŰEN.

Az akupunkturás kezelésnél nem kell figyelembe venni a menzeszt, az idő alatt is beszúrható a tű.

A mai világban mindenre nagyon kevés idő jut. Ezért is ajánlom Önöknek ezt a módszert. Az akupunktúra különösen hatásos, mert CSAK EGYSZER kell eljönni a szalonba, ahol a tűket rögtön beszúrom a fülbe a megfelelő pontokra. Mielőtt elkezdenénk a kezelést, végzek egy pH érték mérést is, melyből rögtön következtetni tudok a szervezet sav-lúg egyensúlyára, ami nagyon fontos.

Az akupunktúrás tűk aranyozottak és olyan alakúak, mint egy nyílhegy, a nagyságuk egy régi típusú gombostűhöz hasonlóak. Az arannyal való bevonat miatt azon hölgyeknél is alkalmazhatóak akiknek, allergiájuk van a fémekre.

Az ARANYOZOTT AKUPUNKTÚRÁS TŰK egyszer használatosak melyek megkapaszkodnak a fülben a belövéskor és 3 HÉTIG  stimulálják a megfelelő pontokat (24 órán át). A hatása kb. 2 óra múlva már érezhető, csökken az éhségérzet, valamint a szénhidrát és édesség utáni vágy.

A KEZELÉS SORÁN PH ÉRTÉKET IS MÉRÜNK! A KÖVETKEZŐ 6 HETES IDŐSZAKRA RÉSZLETES, SZEMÉLYRE SZABOTT ÉTRENDET ALAKÍTUNK KI!

DIÉTÁZÁST, is sokkal könnyebb betartani. A szervezet sav-lúg egyensúlyának megtartására is adok tanácsokat, mely ételeket kell kerülni, hogy ne savasodjunk el.

Az étrend megbeszélése is nagyon fontos, nem kell éhezni, sőt 5-ször kell enni egy nap, hogy az anyagcsere ne lassuljon le. Sok tévhitre is felhívom a vendégek figyelmét és Így már tudják tartani az előírt 1000-1500kcal étrendet. A 3. hét után a tűket (melyek maguk is kifelé jönnek) saját maguk is könnyen ki tudják szedni.

Az elkövetkező 2 hétben a már jól rögzült étkezési szokásainknak megfelelően tudjuk, hogy mit ehetnek és mit nem. Azoknak a hölgyeknek akiknek nagyobb súlyfeleslegük van további tű beültetést tudunk végezni. Akár -20kg fogyás is elérhető többszöri akupunktúrás tűkkel.

Az akupunktúra alkalmas nagy mértékű fogyásra is. A bőrt a fogyás után nagyon szépen tudjuk rendbe hozni, a szalonban alkalmazott testkezelő programjainkkal. A nagyobb súlyvesztésnél sem kell plasztikai sebészhez fordulniuk, mert a legújabb módszerekkel kés nélkül is tudjuk regenerálni, a megereszkedett bőrt.

AKIK MÁR MINKET VÁLASZTOTTAK:

"Célkitűzésem 4-5 kg fogyás volt, amit sikerült elérnem, ha még 1-2 kg veszendőbe megy belőlem - az is tiszta haszon. A tűk nyújtották a fő segitséget, mivel valóban nem éreztem éhséget, s ez sokat segitett, hogy elég legyen a 1100-1500 kcal / nap. Őszintén bevallom,hogy a leirt étrendet nem mindig tudtam betartani ( nem rajtam múlt ), de igyekeztem , hogy a javasolt kalóriát ne lépjem túl.
Nem kellett a mágnest használnom, a tűk tökéletesen működtek. Ezt onnan is tudom, hogy amikor kivettem - másnap bizony már visszajött az éhség érzet.
Viszont továbbra is csökkentett mennyiségű kenyeret, szénhidrátot fogyasztok, s a hétfői gyümölcsnap úgy érzem nagyon hasznos.
Ez idő alatt fegyelmezettebben , odafigyelve étkeztem, s ezt igyekszem betartani.
Az akupunktúrás kezelés nélkül biztosan nem értem volna el ezt a fogyást.
Üdvözlettel : Dobóné H. Kata "

"Kedves Gabi! 05.27-én délután voltam Nálad, az akkupunktúrás beültetésen, ma van a 10.napom, eddig -4 kg-nál tartok, ez nagy erőt ad, a továbbiakhoz.Köszönöm! Szép napot,
Fodor Lászlóné, Gabi"

"Szia Gabika ! Csak szeretném megirni ,hogy a majdnem 79-kg ról 2-hétalatt sikerült lefogyni 2kg 50 dkg ,úgy hogy nem éheztem , söt a megadott étredet végigsem tudtam enni.Nagyon örülök neki ,és most már a folyadék bevitelem is mehaladja a 2-litert ,ami eddig kb: fél liter volt.Remélm hamarosan további sikerekkel fogok jelenkezni. üdv: Edit."

"Kedves Gabi!
Szerintem nagyon jók a mágnesek, valószínűleg velem van a baj. Éhségrohamok nem törtek rám, bírtam a 6 utáni nem evést, de nem pontosan tartottam be az étrendet. (Közben volt Húsvét is :)). Próbáltam a kalóriát megtartani. 3 nap alatt ment le 2 és fél kg aztán utána már azon küzdöttem, hogy megtartsam ezt az eredményt. Sajnálom, hogy nem jártam nagyobb sikerrel, de ennek is örülök.
Szép napot kívánok:
Csilla"


Fogyókúra Akupunkúrával - RTL Klub Reggeli 2008. 04. 09.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk