Testkezelés

Testkezeléseink

Akupunktúra

1. Akupunktúrás tűk (3 hétre a fülbe ültethető)

A fülben megtalálhatók az egész test akupunktúrás pontjai és a fogyás segítésére kis fém tűket helyezünk be, melyek kb. 3 hétig maradhatnak a fülben. Várható eredmény -4/-5 kg.
Akupunktúra

2. Zsírfagyasztásos –cryolipolízis eljárás

Műtét nélküli zsírbontás. Az eredmény végleges mivel a kezelt zsísejtek véglegesen kikerülnek a szervezetből.
Akupunktúra

3. LIPO lézeres zsírbontás

A kezelésnél a lézerfény a bőrön keresztül behatol, hatására a zsírsejtek membránja áttetszővé válik. Ezáltal a víz, a szabad zsírsavak, a glicerol és a méreganyagok távozni tudnak a zsírsejtekből, melyek mérete így nagymértékben csökken. A zsírsejtekből kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréje során távozik a testből.
Hullámmasszázs

4. Zsírbontás kavitációs ultrahanggal

Ez a módszer alacsony frekvenciájú ultrahang hullámokat bocsát ki, melynek a zsírsejtek nem képesek ellenállni és megsemmisülnek. A szétrobbantott zsírsejtek bekerülnek a véráramba majd a nyirokkeringésbe, és természetes módon távoznak az emberi szervezetből.
Hullámmasszázs

5. Hullámmasszázs (mechanikus nyirokmasszázs)

a testre felhelyezett mandzsettákba levegőt fúj a gép, ennek hatására megindul a nyirokáramlás, amely kiviszi a szervezetből a salak- és méreganyagokat, valamint a lebontott zsírokat.
Ultrahangos zsírbontás

6. Ultrahangos zsírbontás

a hatóanyagot 1 cm mélyen beviszi a bőrfelszín alá, a sejtanyagcserét felgyorsítja és a nyirokrendszerbe bejuttatja a lebontott zsírokat és salakanyagokat, melyek a szervezetből távoznak.
Testcsomagolás

7. Testcsomagolás (Body - wrapping)

lábtól mellig bekenjük hatóanyagokkal a testet és erre egy specális fóliát tekerünk. Az első réteget lazán, a második réteget szorosabban, ezáltal a nyirokáramlás megindul a szervezetben és kiviszi a méreganyagokat.
Computeres alakformálás

8. Computeres alakformálás

a testfelületekre kis tappancsokat (elektódát) helyezünk el, mely a bőrrel érintkezve interferenciás áram segítségével és a programoknak megfelelően zsírbontást, vagy a vendég számára legmegfelelőbb programot kiválasztva különböző testfelületeken formáljuk, vagy zsírt bontunk. (8 tappanccsal rendkívül nagy felületeket tudunk kezelni, 20 program közül tudunk választani).
Izomstimulálás

9. Izomstimulálás

a testre 20 tappancsot (elektródát) felhelyezve az izmok eredésére, illetve tapadására és a megfelelő programot kiválasztva a vendégen 45 perc alatt 465 gyakorlatot végez el a gép. A sok program közül a vendég számára legmegfelelőbbett választjuk ki, mely lehet fogyasztó - vagy cellulitkezelő, vagy más jellegű.
Aromaterápia

10. Aromaterápia

a kezelendő testrészt a megfelelő, fogyasztó -, feszesítő olajakkal bekenjük, majd egy speciális tonikkal átitatott fáslival betekerjük. A hatóanyag mentolt és eukaliptusz kivonatot tartalmaz, melynek hatására a szervezet lehül, és így a hőháztartás visszaállításakor kalória ég el.
Vákuumos nyirokmasszázs

11. Vákuumos nyirokmasszázs (kézi nyirokmasszázs)

a köpölyözéshez hasonló eljárás abból áll, hogy egy üvegharanggal felszippantjuk a bőrfelületet és az ott elhelyezkedő göböket szétroppantva kijuttatjuk a szervezetből a salakanyagokat.
Mellkezeléseink

13. Mellkezeléseink

A mellkezelésnél ampullákat és vitaminos feszesítő géleket kenünk a mell felületére, és azt ultrahang segítségével a bőrbe juttatjuk, melytől feszes, dús állapotot érünk el. Ezt követően computeres géppel tornáztatjuk a mell izmait, megemeljük a mellet. A kezelések rendikül látványos eredményt hoznak.
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk