Új címünk (2013 augusztus 2-től): 1043 Budapest, Lorántffy Zsuzsanna u. 7-9 | TÉRKÉP ITT! | Telefon: +36(1) 390-1247, +36 (30) 9649-579
E-mail: info@gabiszepsegszalon.hu | Facebook
Nyitvatartás: H, Sze, P: 08:00-20:00

Hírlevél feliratkozás

Akupunktúrás fogyasztás a Gabi Szépségszalonban
Alakformálás sebészeti beavatkozás nélkül!

Testcsomagolás


A karcsúsító testcsomagolás amerikai módszer, mely Közép- és Nyugat-Európában a hetvenes évek végén vált ismertté. Eredeti neve Body-Wrapping, amelynek magyar fordítása: "a testet erősen betekerni". Ezzel a kozmetikai módszerrel jó eredményeket lehet elérni az alakformálás és cellulitproblémák esetén. A KEZELÉS MENETE: A testet lábtól mellig speciális krémmel be kell kenni, melyet környezetbarát elasztikus fóliával történő betekerés követ. A testcsomagolás tulajdonképpen az aromaterápia és a kompressziós (nyomásos) csomagolás kombinációja.


Ennek a technikának a révén jelentősen intenzívebbé válik a test salaktalanítása. Az alakformáló krém és a fólia fokozott nyirokáramlást idéz elő, így a pangó folyadék a nyirokrendszeren keresztül távozik. A krém olyan hatóanyagokat tartalmaz, ami a kötőszöveteket feszesebbé teszi, és a zsírszövetek anyagcseréjét gyorsítja. (A vendég enyhe bizsergést érez). A nyomókötéssel a páciens 40 percet pihen egy meleg takaró alatt. A fóliát egy speciális késsel a kezelés végén lebontjuk, és máris láthatóvá válik, hogy a bőrbe beszívódott hatóanyagok kisimítják a cellulitos felületeket. A kezelést 5-10 alkalommal végezzük, mely jelentős kerületcsökkenést is eredményez. Emellett a helyes táplálkozás is elengedhetetlen.

ELLENJAVALLATOK: Visszérgyulladás, szív- és keringési rendellenesség, veseelégtelenség. A kezeléseket naponta, illetve kétnaponta megismételjük. A kúrát a következő hónapban a ciklus elmúltával folytathatjuk.
A kezelések eredményeinek könnyebb megtartásáért, illetve szinten tartásáért házi használatra krémeket állítanak össze.

#url_arlista#
Új címünk (2013 augusztus 2-től): Budapest 1043 Budapest, Lorántffy Zsuzsanna u. 7-9
Nyitvatartás: Hétfő, Szerda, Péntek: 14.00-20.00
Telefon: 390-1247, 06-30-9649-579
E-mail: info@gabiszepsegszalon.hu
***
gabiszepsegszalon.hu, 1991-2020, Minden jog fenntartva.
***
Webáruház és honlap fejlesztés: www.radirsoft.hu | Létező honlap átalakítása, újratervezése: www.nagyhonlapatalakitas.hu