Új címünk (2013 augusztus 2-től): 1043 Budapest, Lorántffy Zsuzsanna u. 7-9 | TÉRKÉP ITT! | Telefon: +36(1) 390-1247, +36 (30) 9649-579
E-mail: info@gabiszepsegszalon.hu | Facebook
Nyitvatartás: H, Sze, P: 08:00-20:00

Hírlevél feliratkozás

Akupunktúrás fogyasztás a Gabi Szépségszalonban
Alakformálás sebészeti beavatkozás nélkül!

Forrócsoki testpakolás

A nők és a csokoládé, mint tudjuk, mágikus kapcsolatban vannak. De testpakolásként...? Hát...? Hát igen, megszületett az ötlet. Az energiát adó guaranából és a kakaóból kellemes illatú, - és ami egy kisebb csoda, önmagától felmelegedő - pakolást fejlesztetek ki a kutatók.

Forrócsoki testpakolás

Az "önmelegítő" testpakolás kakaóval és guaranával relaxáló, tápláló, antioxidáns és fogyasztó hatású. A lisztfinomságú port vízzel kikeverve egy habos, buborékos pakolást kapunk, ami önmagától felmelegszik. A testpakolás különleges anya­gai és a meleg hatás együtt nagyon kellemes érzést váltanak ki a felkenés pillanatától kezdve.

Forrócsoki testpakolásA kakaó

A kakaófa (theobrome cacao) trópusi növény, főleg Nyugat-Afrikában, Latin-Amerikában és Ázsiában terem. Ez a növény az erő és az energia forrása.
A kakaó jó tulajdonságai: Redukáló, fogyasztó teobromint és koffeint tartalmaz, amelyeknek zsírbontó hatása jól ismert. Magnéziumtar­talma miatt nyugtató hatású.
A kakaó fontos ásványianyag-forrás, többek között magas százalékban tartalmaz magnéziumot, amelynek relaxáló és nyugtató hatása van. Igazi anti-stressz szer. A teobrominnak szintén relaxáló hatása van, ami „jó érzés" érzetét segíti. A polifenol és E-vitamin tartalmának köszönhetően antioxidáns hatású is.Forrócsoki testpakolásA guarana

A guarana a mogyoróhoz hasonlatos növény, gyümölcs.  A dél-amerikai Amazonas partvidékén honos kúszónövény, a Paullinia cupana magjából nyert kivonat. Évszázadokkal ezelőtt a tupi indiánok fedeztél fel. A növények közül a legtöbb koffeint tartalmazza, és nagyon erős energetizáló hatású.
Elűzi a fáradtságot, és vitalitást, erőt, jó érzést ad. Emellett aktivizálja a zsírbontást.Mi a meleg hatás szerepe?

A meleg hatás kiegészíti és felerősíti a csokoládé zsírbontó tulajdonságait, és nagyon kellemes érzést ad. A csokoládét cellulit-, relaxáló-, frissítő- és anti-stressz kezelésekhez ajánljuk. A csokiterápia elősegíti az endorfintermelést. segíti a szerotonin felszabadulását, ami a boldogság és a jókedv "hormonja".

Kizárólagos magyarországi forgalmazó a Belnatur.

#url_arlista#
Új címünk (2013 augusztus 2-től): Budapest 1043 Budapest, Lorántffy Zsuzsanna u. 7-9
Nyitvatartás: Hétfő, Szerda, Péntek: 14.00-20.00
Telefon: 390-1247, 06-30-9649-579
E-mail: info@gabiszepsegszalon.hu
***
gabiszepsegszalon.hu, 1991-2019, Minden jog fenntartva.
***
Webáruház és honlap fejlesztés: www.radirsoft.hu | Létező honlap átalakítása, újratervezése: www.nagyhonlapatalakitas.hu