Új címünk (2013 augusztus 2-től): 1043 Budapest, Lorántffy Zsuzsanna u. 7-9 | TÉRKÉP ITT! | Telefon: +36(1) 390-1247, +36 (30) 9649-579
E-mail: info@gabiszepsegszalon.hu | Facebook
Nyitvatartás: H, Sze, P: 08:00-20:00

Hírlevél feliratkozás





Akupunktúrás fogyasztás a Gabi Szépségszalonban
Alakformálás sebészeti beavatkozás nélkül!

Akupunktúrás fogyasztás - nyerje vissza kezelése árát!



2019 TAVASZI AKCIÓ!

1.) JELENTKEZZEN MOST!
2.) MOST  2000 Ft KEDVEZMÉNNYEL, 18.000 FT HELYET CSAK 16.000 FT
3.) NYERJE VISSZA A KEZELÉS ÁRÁT!

Ők már visszanyerték a kezelés árát!

Akupunktúrás tű beültetése fülbeAkupunktúrás tű beültetése fülbeAkupunktúrás tű beültetése fülbeAkupunktúrás tű beültetése fülbe Akupunktúrás tű beültetése fülbeAkupunktúrás tű beültetése fülbeAkupunktúrás tű beültetése fülbeAkupunktúrás tű beültetése fülbe
 

*Az Ön neve:

Azok között akik jelentkeznek akupunktúrás tű beültetésre, és részt is vesznek a kezelésen, 2018.09.01-én kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki visszakapja a kezelés árát.

Minden jelentkezőnek ajándékba adunk két könyvet a vitaminokról és az egészséges táplálkozásról. Minden jelentkezőnek PH mérést is végünk és 6 hetes étrendet állítunk össze!


Az akció 2018.06.01-tól 2018.08.31-ig tart.
*Telefon:
*E-mail:
A kezelés ára 18.000 Ft 16.000 Ft, amit visszanyerhet!
* Kötelező mezők

Akupunktúrás tű beültetése fülbe
Fogyasztás AKUPUNKTÚRÁS beültethető tartós tűk segítségével és bázikus életmód tanácsadással.

5 kg fogyás 3 hét alatt!

Az AKUPUNKTÚRA nagy segítséget nyújt a fogyáshoz.


A fülben megtalálhatók az egész test szerveinek az akupunktúrás pontjai. Az akupunktúra sokat segít, a fogyasztás megkezdéséhez, mivel csökkenti az étvágyat. Az első kiló elveszítésénél már tovább inspirálja a fogyókúrázót.

A TŰ BEHELYEZÉSE CSAK EGYSZERI ALKALOM! NEM KELL TÖBBSZÖR VISSZAJÖNNI.
MINDÖSSZE NÉHÁNY PERC, ÉS 3 HÉT MÚLVA ÖN TÁVOLÍTHATJA EL, EGYSZERŰEN.

Az akupunkturás kezelésnél nem kell figyelembe venni a menzeszt, az idő alatt is beszúrható a tű.

A mai világban mindenre nagyon kevés idő jut. Ezért is ajánlom Önöknek ezt a módszert. Az akupunktúra különösen hatásos, mert CSAK EGYSZER kell eljönni a szalonba, ahol a tűket rögtön beszúrom a fülbe a megfelelő pontokra. Mielőtt elkezdenénk a kezelést, végzek egy pH érték mérést is, melyből rögtön következtetni tudok a szervezet sav-lúg egyensúlyára, ami nagyon fontos.

Az akupunktúrás tűk aranyozottak és olyan alakúak, mint egy nyílhegy, a nagyságuk egy régi típusú gombostűhöz hasonlóak. Az arannyal való bevonat miatt azon hölgyeknél is alkalmazhatóak akiknek, allergiájuk van a fémekre.

Az ARANYOZOTT AKUPUNKTÚRÁS TŰK egyszer használatosak melyek megkapaszkodnak a fülben a belövéskor és 3 HÉTIG  stimulálják a megfelelő pontokat (24 órán át). A hatása kb. 2 óra múlva már érezhető, csökken az éhségérzet, valamint a szénhidrát és édesség utáni vágy.

A KEZELÉS SORÁN PH ÉRTÉKET IS MÉRÜNK! A KÖVETKEZŐ 6 HETES IDŐSZAKRA RÉSZLETES, SZEMÉLYRE SZABOTT ÉTRENDET ALAKÍTUNK KI!

A DIÉTÁZÁST, is sokkal könnyebb betartani. A szervezet sav-lúg egyensúlyának megtartására is adok tanácsokat, mely ételeket kell kerülni, hogy ne savasodjunk el.

Az étrend megbeszélése is nagyon fontos, nem kell éhezni, sőt 5-ször kell enni egy nap, hogy az anyagcsere ne lassuljon le. Sok tévhitre is felhívom a vendégek figyelmét és Így már tudják tartani az előírt 1000-1500kcal étrendet. A 3. hét után a tűket (melyek maguk is kifelé jönnek) saját maguk is könnyen ki tudják szedni.

Az elkövetkező 2 hétben a már jól rögzült étkezési szokásainknak megfelelően tudjuk, hogy mit ehetnek és mit nem. Azoknak a hölgyeknek akiknek nagyobb súlyfeleslegük van további tű beültetést tudunk végezni. Akár -20kg fogyás is elérhető többszöri akupunktúrás tűkkel.

Az akupunktúra alkalmas nagy mértékű fogyásra is. A bőrt a fogyás után nagyon szépen tudjuk rendbe hozni, a szalonban alkalmazott testkezelő programjainkkal. A nagyobb súlyvesztésnél sem kell plasztikai sebészhez fordulniuk, mert a legújabb módszerekkel kés nélkül is tudjuk regenerálni, a megereszkedett bőrt.


AKIK MÁR MINKET VÁLASZTOTTAK:

"Célkitűzésem 4-5 kg fogyás volt, amit sikerült elérnem, ha még 1-2 kg veszendőbe megy belőlem - az is tiszta haszon. A tűk nyújtották a fő segitséget, mivel valóban nem éreztem éhséget, s ez sokat segitett, hogy elég legyen a 1100-1500 kcal / nap. Őszintén bevallom,hogy a leirt étrendet nem mindig tudtam betartani ( nem rajtam múlt ), de igyekeztem , hogy a javasolt kalóriát ne lépjem túl.
Nem kellett a mágnest használnom, a tűk tökéletesen működtek. Ezt onnan is tudom, hogy amikor kivettem - másnap bizony már visszajött az éhség érzet.
Viszont továbbra is csökkentett mennyiségű kenyeret, szénhidrátot fogyasztok, s a hétfői gyümölcsnap úgy érzem nagyon hasznos.
Ez idő alatt fegyelmezettebben , odafigyelve étkeztem, s ezt igyekszem betartani.
Az akupunktúrás kezelés nélkül biztosan nem értem volna el ezt a fogyást.
Üdvözlettel : Dobóné H. Kata "



"Kedves Gabi! 05.27-én délután voltam Nálad, az akkupunktúrás beültetésen, ma van a 10.napom, eddig -4 kg-nál tartok, ez nagy erőt ad, a továbbiakhoz.Köszönöm! Szép napot,
Fodor Lászlóné, Gabi"



"Szia Gabika ! Csak szeretném megirni ,hogy a majdnem 79-kg ról 2-hétalatt sikerült lefogyni 2kg 50 dkg ,úgy hogy nem éheztem , söt a megadott étredet végigsem tudtam enni.Nagyon örülök neki ,és most már a folyadék bevitelem is mehaladja a 2-litert ,ami eddig kb: fél liter volt.Remélm hamarosan további sikerekkel fogok jelenkezni. üdv: Edit."


"Kedves Gabi!
Szerintem nagyon jók a mágnesek, valószínűleg velem van a baj. Éhségrohamok nem törtek rám, bírtam a 6 utáni nem evést, de nem pontosan tartottam be az étrendet. (Közben volt Húsvét is :)). Próbáltam a kalóriát megtartani. 3 nap alatt ment le 2 és fél kg aztán utána már azon küzdöttem, hogy megtartsam ezt az eredményt. Sajnálom, hogy nem jártam nagyobb sikerrel, de ennek is örülök.
Szép napot kívánok:
Csilla"


 

AJÁNDÉKBA ADUNK KÉT HASZNOS KÖNYVET IS!

Új biológia - lugosító receptek Barátunk a vitamin!


Fórum

Fogyókúra Akupunkúrával -
RTL Klub Reggeli 2008. 04. 09.


Új címünk (2013 augusztus 2-től): Budapest 1043 Budapest, Lorántffy Zsuzsanna u. 7-9
Nyitvatartás: Hétfő, Szerda, Péntek: 14.00-20.00
Telefon: 390-1247, 06-30-9649-579
E-mail: info@gabiszepsegszalon.hu
***
gabiszepsegszalon.hu, 1991-2019, Minden jog fenntartva.
***
Webáruház és honlap fejlesztés: www.radirsoft.hu | Létező honlap átalakítása, újratervezése: www.nagyhonlapatalakitas.hu