Új címünk (2013 augusztus 2-től): 1043 Budapest, Lorántffy Zsuzsanna u. 7-9 | TÉRKÉP ITT! | Telefon: +36(1) 390-1247, +36 (30) 9649-579
E-mail: info@gabiszepsegszalon.hu | Facebook
Nyitvatartás: H, Sze, P: 08:00-20:00

Hírlevél feliratkozás

Akupunktúrás fogyasztás a Gabi Szépségszalonban
Alakformálás sebészeti beavatkozás nélkül!

Testkezeléseink

Akupunktúra

1. Akupunktúrás tűk (3 hétre a fülbe ültethető)

A fülben megtalálhatók az egész test akupunktúrás pontjai és a fogyás segítésére kis fém tűket helyezünk be, melyek kb. 3 hétig maradhatnak a fülben. Várható eredmény -4/-5 kg.
Akupunktúra

2. Zsírfagyasztásos –cryolipolízis eljárás

Műtét nélküli zsírbontás. Az eredmény végleges mivel a kezelt zsísejtek véglegesen kikerülnek a szervezetből.
Akupunktúra

3. LIPO lézeres zsírbontás

A kezelésnél a lézerfény a bőrön keresztül behatol, hatására a zsírsejtek membránja áttetszővé válik. Ezáltal a víz, a szabad zsírsavak, a glicerol és a méreganyagok távozni tudnak a zsírsejtekből, melyek mérete így nagymértékben csökken. A zsírsejtekből kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréje során távozik a testből.
Hullámmasszázs

4. Zsírbontás kavitációs ultrahanggal

Ez a módszer alacsony frekvenciájú ultrahang hullámokat bocsát ki, melynek a zsírsejtek nem képesek ellenállni és megsemmisülnek. A szétrobbantott zsírsejtek bekerülnek a véráramba majd a nyirokkeringésbe, és természetes módon távoznak az emberi szervezetből.
Hullámmasszázs

5. Hullámmasszázs (mechanikus nyirokmasszázs)

a testre felhelyezett mandzsettákba levegőt fúj a gép, ennek hatására megindul a nyirokáramlás, amely kiviszi a szervezetből a salak- és méreganyagokat, valamint a lebontott zsírokat.
Ultrahangos zsírbontás

6. Ultrahangos zsírbontás

a hatóanyagot 1 cm mélyen beviszi a bőrfelszín alá, a sejtanyagcserét felgyorsítja és a nyirokrendszerbe bejuttatja a lebontott zsírokat és salakanyagokat, melyek a szervezetből távoznak.
Testcsomagolás

7. Testcsomagolás (Body - wrapping)

lábtól mellig bekenjük hatóanyagokkal a testet és erre egy specális fóliát tekerünk. Az első réteget lazán, a második réteget szorosabban, ezáltal a nyirokáramlás megindul a szervezetben és kiviszi a méreganyagokat.
Computeres alakformálás

8. Computeres alakformálás

a testfelületekre kis tappancsokat (elektódát) helyezünk el, mely a bőrrel érintkezve interferenciás áram segítségével és a programoknak megfelelően zsírbontást, vagy a vendég számára legmegfelelőbb programot kiválasztva különböző testfelületeken formáljuk, vagy zsírt bontunk. (8 tappanccsal rendkívül nagy felületeket tudunk kezelni, 20 program közül tudunk választani).
Izomstimulálás

9. Izomstimulálás

a testre 20 tappancsot (elektródát) felhelyezve az izmok eredésére, illetve tapadására és a megfelelő programot kiválasztva a vendégen 45 perc alatt 465 gyakorlatot végez el a gép. A sok program közül a vendég számára legmegfelelőbbett választjuk ki, mely lehet fogyasztó - vagy cellulitkezelő, vagy más jellegű.
Aromaterápia

10. Aromaterápia

a kezelendő testrészt a megfelelő, fogyasztó -, feszesítő olajakkal bekenjük, majd egy speciális tonikkal átitatott fáslival betekerjük. A hatóanyag mentolt és eukaliptusz kivonatot tartalmaz, melynek hatására a szervezet lehül, és így a hőháztartás visszaállításakor kalória ég el.
Vákuumos nyirokmasszázs

11. Vákuumos nyirokmasszázs (kézi nyirokmasszázs)

a köpölyözéshez hasonló eljárás abból áll, hogy egy üvegharanggal felszippantjuk a bőrfelületet és az ott elhelyezkedő göböket szétroppantva kijuttatjuk a szervezetből a salakanyagokat.
Bipoláris rádiófrekvenciás zsírbontás

12. Bipoláris rádiófrekvenciás zsírbontás (RF)

A bipoláris rádiófrekvenciás készülék a legújabban alkalmazott az alakformálásban. (RF) A gép több funkcióval van ellátva: infrafény, endermologie és rádiófrekvencia. Az eljárásnál az RF a test mélyebb rétegeiben is bontja a zsírokat, sokkal gyorsabban és hatásosabban lehet csökkenteni a cellulitot. A bőrt feszesíti, zsírt jelentősen csökkenti már az első alkalommal, gyorsítja a kollagén termelődést. A kezelés eredményeként, a célzott területeken felfokozódik a sejtek anyagcseréje és a méreganyagok a nyirokrendszeren keresztül távoznak
Mellkezeléseink

13. Mellkezeléseink

A mellkezelésnél ampullákat és vitaminos feszesítő géleket kenünk a mell felületére, és azt ultrahang segítségével a bőrbe juttatjuk, melytől feszes, dús állapotot érünk el. Ezt követően computeres géppel tornáztatjuk a mell izmait, megemeljük a mellet. A kezelések rendikül látványos eredményt hoznak.
Új címünk (2013 augusztus 2-től): Budapest 1043 Budapest, Lorántffy Zsuzsanna u. 7-9
Nyitvatartás: Hétfő, Szerda, Péntek: 14.00-20.00
Telefon: 390-1247, 06-30-9649-579
E-mail: info@gabiszepsegszalon.hu
***
gabiszepsegszalon.hu, 1991-2020, Minden jog fenntartva.
***
Webáruház és honlap fejlesztés: www.radirsoft.hu | Létező honlap átalakítása, újratervezése: www.nagyhonlapatalakitas.hu