Üdvözöljük Szépség szalonunkban

GABI SZÉPSÉGSZALON 25 éve működik. Szalonunk fő profilja a testkezelés, mely az utóbbi években kezd előtérbe kerülni. Az életritmusunk egyre gyorsabb, az üzleti életben a külső megjelenés is rendkívül fontos. Ma már nagyon sok hölgynek van saját vállalkozása, ami rengeteg energiát emészt fel, hiszen mindenre kell időt szakítani. Ebben a rohanó világban sajnos nem mindenki tud időt szakítani a rendszeres mozgásra. Az ülőmunka, az évek múlása és a helytelen táplálkozás is közrejátszik a súlyproblémák kialakulásában. Az évek alatt felszedett kilóktól bizony nehéz egyedül megszabadulni, sok ember önbizalma is sérülést szenved.
A szalonunkba érkező hölgyek szeretnének megszabadulni súlyfölöslegüktől, a cellulit problémáktól, szeretnék szervezetük méregtelenítését, szép feszes bőrt, striáik halványítását. A kezelés végére fiatalosan, energiával feltöltődötten és kellemes közérzettel távoznak. Szalonunk nagy segítséget nyújt a fent említett problémákra, természetesen csak a vendéggel együttműködve lesz sikeres a munkánk. Az étkezésben is sok jó ötletet adunk, melynek megtartásával lehet szinten tartani az elért eredményeket.

Szalonunk Újpest kertvárosában kellemes, csöndes környezetben található.

EGY HÉT ALATT EGY RUHAMÉRETET TUDUNK FOGYASZTANI!
A kezelés ideje alatt relaxálni, kikapcsolódni és feltöltődni lehet nálunk, mindenki kipihenheti magát és közben szépül, fogy, a bőre regenerálódik és a szervezetében egy méregtelenítés történik. MAGYARORSZÁGON CSAK MI ALKALMAZUNK 16 FÉLE MÓDSZERT!


A 16 féle módszer közül mi választhatjuk ki a vendég számára a legelőnyösebb kezeléseket, így azok rendkívül hatékonyak és eredményesek. A kezeléseket a menses után ajánlatos elkezdeni, mivel a peteérés a 14. napon megtörténik, így azt követően a szervezet visszatartja a vizet, ezért a fogyás már nem lesz olyan látványos (a menses után a súly is csökkenni fog).
A kezelések alatt egy speciális diéta betartását fogjuk kérni a vendégtől, ezzel egy méregtelenítési folyamatot is elindítunk (mely egy havi méregtelenítésnek felel meg).
Az egy hetes kezelési idő alatt a kezelt felületekről lebontott zsírokat kivisszük a szervezetből a nyirokáramlás fokozásával, (vizelettel távoznak a salakanyagok). Ha a vendég ügyel a zsírok bevitelére, akkor hosszú ideig megtartható az elért eredmény. Az étkezést is meg kell változtatni, mindent párolva, ill. grillezve kell elkészíteni. Az étkezésnél a sav-lúg egyensúly kialakításában azokat az élelmiszereket kell figyelembe venni, amik lúgosítanak. Az ételek fűszerezését mindenki ízlésének megfelelően végezheti (különösen néhány fűszer javasolt is, melyek gyorsítják az anyagcserét).1043 Budapest, Lorántffy Zsuzsanna u. 7-9
Hétfő, Szerda, Péntek: 14.00-20.00
Telefon: 390-1247, 06-30-9649-579
E-mail: info@gabiszepsegszalon.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk