Komplex
"menü"
- fogyni
vágyóknak
Sok szépség-, mozgáskultúra-, fitness- stb. szalon működik Budapesten de olyan komplex létesítményből, mint a Gabi szépségszalon, alighanem igen kevés van. Ez a szalon több, mint öt esztendeje nyújt teljes körű szolgáltatást a szépségápolás területén (kozmetika, manikür, pedikür, szolárium, kondicionáló gépek, algás cellulit-, illetve kéz-, arckezelés, műköröm- s műszempilla-építés s immár három éve foglalkozik a mostanára fő profiljává vált fogyasztással. Talán nem véletlen, hogy a vendégkörébe több mint ötszáz alkalmi s háromszáz törzsvendég tartozik, ami nemcsak a készséges, valóban hozzáértő kiszolgálásnak, hanem a Magyarországon létező összes szépségápolási, fogyasztási módszer és berendezés alkalmazásának köszönhető. Lényeges, hogy a vendég egyénre szabott kezelésben részesül, amely figyelembe veszi a szervezet ciklikus változásait is, kiválasztva az ideális időpontot a fogyásra, amikor a legnagyobb eredményt lehet elérni. A szalon olyan korszerű berendezésekkel dolgozik, mint a nyirokáramlást fokozó, illetve az izmokat erősítő hullámmasszázs, az izomstimuláló, a hatóanyagokat az izomszövetekbe is beviovő - Budapesten egyébként egyedül álló - ultrahang vagy vakupressz. Az egyik leggyakrabban alkalmazott módszer a testcsomagolás, amely jelentős fogyasztás mellett az úgynevezett narancsbőrt is eredményesen kezeli. Az eljárás lényege, hogy - természetesen egy allergia vizsgálat elvégzése után - különböző (osztrák, német, svájci, spanyol importból származó) krémek olajok segítségével fogyasztó, gyógyító hatóanyagokat visznek be a bőr alá.
A bőrt speciális krémmel vonják be, majd becsavarják két réteg fóliába. Ezután hőtakaróba burkolják - nyomókötésszerűen -, s megvárják, míg a hatóanyagok a szervezetbe jutnak. Amennyiben nagyon izmos a szövet, ultrahanggal viszik be a hatóanyagokat 1 cm mélységben. Hullámmasszázzsal, ultrahanggal kombinálva öt alkalom után akár egy diónyi zsírszövetet is képes rízsszem nagyságúra csökkenteni. A vakupressz szintén fogyaszt, s emellett feszessé teszi a petyhüdt bőrt, míg az izomstimulálást főként a hatóanyagok bevitelére és izommunkájára használják. Emellett alkalmaznak még a szalonban aromaterápiát, melegágyat, üllőszaunát vagy a vendég választhatja a tornát is (az esetleg szégyenlősebbek kedvéért kétszemélyes ) kondícionáló teremben. A leginkább megfelelő és hatékony módszer a szalon segítőkész személyzete választja ki. Ezekkel az eljárásokkal egy hét alatt mintegy 7-8 ( lazább kötőszövet esetén akár 10) cm - megközelítőleg 5 kg - fogyás érhető el. Az eredmény természetesen nem közvetlen a kezelés után, hanem néhány nap múltán válik válik lűáthatóvá. A kezelések nem túl sok időt vesznek igénybe, átlagosan mindössze napi egy-másfél órányi elfoglaltságot jelentenek. Az árak mindezek ellenére mérsékeltek, s azok számára, akik egyszer ellátogatva a szalonba meggyőződnek hatékonyságáról, és bérletet váltanak, az első kezelést "próbakezelésnek" tekintik, s az árát levonják a bérlet árából. ( A bérletek öt alkalomra szólnak, s kedvezményes díjúak). A Gabi szépségszalonba tehát nem csak a kizárólag szépülni, hanem a fogyni vágyók is ellátogatnak.

Mindkét esetben hosszú ( hétköznapokon reggel nyolctól este nyolcig tartó) nyitva tartást, készséges kiszolgálást, családias hangulatot s szabad parkolóhelyet találnak. Mivel a szalon elsősorban nem az egyszer benéző alkalmi, hanem a rendszeresen visszatérő törzsvendégekre számít, így rendkívül sokat ad arra, hogy a vendégek kellemesen érezzék magukat, elégedetten távozzanak, s lehetőleg visszatérjenek.

További információ kérhető a 389-1247-es, illetve a 390-6910-es telefonszámokon vagy a szalonban, a IV., kerületben, a Munkácsy Mihály u. 58/b. szám alatt.